Elektrische fiets dames

Elektrische fiets dames
Tegenwoordig zie je steeds meer damesmodellen ook voor heren

Elektrische damesfiets kopen?

De elektrische damesfiets kenmerkt zich door een schuin frame en geen bovenbuis. Vroeger werden alle fietsen gemaakt met horizontale spijlen omdat het frame niet sterk genoeg was om bij lage snelheden te passeren. Door de huidige materiaalkwaliteit is dit niet meer het geval. Het frame van een elektrische damesfiets is bijna net zo sterk als een herenframe, waardoor het niet meer nodig is om de bovenbuis van veel elektrische fietsmodellen te ondersteunen. Je hebt dus dezelfde stevige elektrische fiets, maar dankzij het damesframe is het comfortabeler om aan de slag te gaan. De lage instap zorgt ervoor dat de elektrische damesfietsen unisex zijn. Daarom zijn de damesmodellen in Nederland veruit de populairste keuze geworden.

Elektrische fiets met lage instap of damesframe?

Bij Fietsenwinkelxl.nl maken we geen onderscheid tussen elektrische fietsen met een lage instap of een damesframe. Vroeger waren de framehoogtes tussen verschillende soorten frames erg verschillend, maar nu is dit verschil erg klein.

E-bike damesfiets voor heren

Tegenwoordig zijn veel elektrische fietsen unisex qua ontwerp en uiterlijk. Je kiest dus voor hoge of lage instapmodellen, ook wel mannelijke modellen of vrouwelijke modellen genoemd. Veel mannen kiezen er nu voor om op damesfietsen te rijden. Waarom? Doordat de instapdrempel van elektrische damesfietsen laag is, is het op- en afstappen gemakkelijk en zorgt voor extra comfort! Zwaai niet met uw benen in het zadel of pijnlijke spieren tijdens het wachten voor verkeerslichten. In onze nieuwe serie elektrische fietsen zie je dan ook steeds meer unisex elektrische damesfietsen in neutrale kleuren.

Scroll naar top