Sparta

Sparta-2016-Elektrische_fietsen-R10i.3

Something Special. Dat is wat u krijgt als u een fiets koopt van het Nederlandse merk Sparta. De mensen achter de schermen bij Sparta zijn voortdurend bezig met innoveren op het gebied van design en techniek. Zo heeft u met een Sparta altijd een unieke, kwalitatieve en comfortabele fiets, of dit nu een stadsfiets is, een elektrische fiets, een sportieve fiets of een kinderfiets. De collectie fietsen van Sparta is ruim, gevarieerd en voor ieder budget.

Sparta elektrische fietsen

De Sparta elektrische fiets wordt in 1998 ge√Įntroduceerd, als allereerste e-bike. Ook hieruit blijkt de innovatieve kracht van Sparta. In de loop der jaren heeft Sparta de elektrische fietsen steeds verder ontwikkeld, zodat de huidige collectie elektrische fietsen van Sparta een zeer gevarieerde collectie is. Elektrische fietsen van Sparta vindt u met een voorwielmotor (E-motion of ION techniek), een achterwielmotor (ION techniek) of met een middenmotor (zowel E-motion, ION als Bosch techniek). Binnen de elektrische fietsen vindt u bij Sparta veel verschillende soorten fietsen, zoals:

  • Elektrische stadsfietsen – Sparta F7e, Sparta Regular Electric, Sparta F8i
  • Elektrische transportfietsen – Sparta Pick-Up Electric, Sparta Country Tour Electric
  • Elektrische toerfietsen – Sparta M8I, Sparta MNb, Sparta R10i
  • Speed pedelecs (die ondersteunen tot wel 45 km/h!) – Sparta ION E-Speed, Sparta E-Speed M9b

Sparta stadsfietsen

De stadsfietsen van Sparta zijn ontworpen met comfort en design als belangrijkste uitgangspunten. Dit resulteert in een gevarieerd aanbod van fietsen. De bekendste serie is ongetwijfeld de Sparta Pick-Up serie, een serie transportfietsen in alle soorten en maten. Andere bekende series van het merk Sparta:

  • Sparta Country Tour
  • Sparta Lola Jo
  • Sparta Mojo
  • Sparta Sense

Andere fietsen van Sparta

Sparta heeft ook een heleboel andersoortige fietsen in het assortiment. Zo kunt u bij Sparta ook prima een sportieve toerfiets aanschaffen, of juist een lieve en veilige kinderfiets. Met de Amazone 4 Life en de Amazone 4 Life Electric heeft Sparta ook enkele superdeluxe moederfietsen in het assortiment. En wat dacht u van de Sparta Double? Deze tandem maakt al jaren deel uit van de collectie en is nog steeds even geliefd. Zo ziet u: de collectie fietsen van Sparta staat voor diversiteit en innovatie.