Giant

JPOV_20140612_29744

Technologie. Prestatie. Daar draait het bij de fietsen van Giant om. Geen trendy kleurtjes en printjes: Giant maakt kwalitatief hoogstaande fietsen die ervoor zorgen dat u het meeste uit een fietsrit kunt halen. Of dit nu een bergbeklimming is, een rondje door de stad, of een mooie tocht op de e-bike: op een Giant fiets wordt fietsen weer plezierig! Giant heeft dan ook een zeer uiteenlopende collectie fietsen, zoals:

  • Giant racefietsen
  • Giant mountainbikes
  • Giant elektrische fietsen
  • Giant stadsfietsen

Giant racefietsen

Binnen de collectie van Giant vindt u diverse racefietsen terug. Zo heeft Giant een racefiets voor de beginnende wielrenner, een instapmodel, maar kunt u bij Giant ook terecht voor een professionele racefiets die u voor wedstrijden wilt gebruiken. De Giant Defy is een populaire serie racefietsen, een echte klassieker! Maar vergist u zich niet: ook de Giant Defy gaat met de tijd mee. Daarnaast biedt het merk Giant ook een speciale damescollectie, de LIV-lijn. Zo heeft Giant voor iedere wielrenner, amateur of pro, dames of heren, de perfecte racefiets.

Giant mountainbikes

Ook van de Giant mountainbikes kunt u de beste prestaties verwachten. Voorzien van de nieuwste snufjes, de beste onderdelen en een fraaie afwerking, is een mountainbike van Giant altijd een aanwinst. Hardtails, full suspension mountainbikes: binnen het assortiment van Giant is alles terug te vinden. Wat dacht u van een serie mountianbikes speciaal voor dames (Giant LIV)? Of die stoere elektrische mountainbike (Giant Dirt E)? Ook hier vindt u zowel instapmodellen terug als volledig professionele fietsen.

Giant elektrische fietsen

Zoals al even eerder vernoemd is Giant één van de weinige merken die een gevarieerde collectie elektrische mountainbikes heeft. Maar ook voor de minder sportieve rijder heeft Giant voldoende keuze. De elektrische fietsen van Giant zijn stuk voor stuk comfortabele en luxe fietsen, die in het bijzonder geschikt zijn voor lange ritten. Populaire elektrische fietsen van Giant zijn onder andere:

  • Giant Prime E+
  • Giant Ease E+
  • Giant Elegance E+

Giant stadsfietsen

Ook voor de fietser die een fiets nodig heeft voor dagelijks gebruik heeft Giant verschillende fietsen ontwikkeld. Een stoere, robuuste transportfiets, zoals de Giant Triple X, of juist een iets lichtere, luxe stadsfiets zoals de Giant Ultimo of de Giant Futuro. Ook voor de Giant stadsfietsen geldt dat ze met zorg zijn ontwikkeld, om uw rit zo plezierig mogelijk te maken.