Gazelle

PuurNLmoonrockmat1_fenan

Gazelle fietsen, wie kent ze niet? Al vanaf 1892 maakt Gazelle kwaliteitsfietsen die ervoor zorgen dat u zo licht en comfortabel mogelijk rijdt. Gazelle is het grootste en bekendste fietsmerk van Nederland en draagt met trots het predicaat ‘Koninklijk’. De fietsen van deze Koninklijke Gazelle moeten ervoor zorgen dat u geniet van het fietsen en dat het u energie geeft. Dat u kunt genieten van uw omgeving, uw fiets en de frisse buitenlucht. De fietsen van Gazelle zijn dan ook voorzien van kwalitatief hoogwaardige materialen, zodat u vol vertrouwen op de fiets kunt springen.

De fietsencollectie van Gazelle

De fietsencollectie van het merk Gazelle is zeer uitgebreid, zo vindt u hier bijvoorbeeld elektrische fietsen, stadsfietsen, sportieve fietsen, kinderfietsen en unieke lifestyle fietsen. Voor jong en oud: een Gazelle is er voor iedereen.

Elektrische fietsen van Gazelle

Gazelle heeft elektrische fietsen voor elk type gebruik. Zo kunt u kiezen uit een Gazelle met een voorwielmotor: ideaal voor dagelijkse, kortere ritten. Of juist een Gazelle met een middenmotor: ideaal voor langere tochten, maar waarmee u in de stad ook prima uit de voeten kunt. Bekende elektrische fietsen van Gazelle zijn:

  • Gazelle Orange C7 Hybrid F
  • Gazelle Orange C7+ Hybrid M
  • Gazelle Miss Grace C7 Hybrid F
  • Gazelle Balance (speciaal voor mensen die wat moeilijk ter been zijn of die om een andere reden een speciale fiets behoeven)
  • Gazelle Cityzen Speed (een speed pedelec die ondersteunt tot wel 45 km/h)

Alle elektrische fietsen van Gazelle zijn voorzien van een duidelijk en gemakkelijk bedienbaar elektrisch systeem, zodat u kunt opstappen en wegrijden!

Stadsfietsen van Gazelle

De collectie stadsfietsen van Gazelle is erg uitgebreid: u vindt er dan ook altijd een fiets die bij u past. Van lichte stadsfiets tot bakfiets, van transportfiets tot moederfiets, van omafiets tot sportieve stadsfiets: Gazelle heeft het allemaal. Bekende modellen zijn onder andere:

  • Gazelle Paris (stadsfiets)
  • Gazelle Orange (stadsfiets)
  • Gazelle Miss Grace (transportfiets)
  • Gazelle Cabby (bakfiets)
  • Gazelle HeavyDutyNL (transportfiets)

De stadsfietsen van Gazelle kunt u krijgen zonder versnellingen, maar ook met 3, 7 of 8 versnellingen. Met of zonder verende voorvork en zadelpen en met of zonder voordrager. Zo is er een Gazelle voor iedereen, of u nu op school zit of naar uw werk moet: bij Gazelle vindt u wat u zoekt.

Sportieve fietsen van Gazelle

Hoewel het merk Gazelle al enige tijd geen sportfietsen meer produceert (racefietsen), worden er nog steeds sportieve modellen gemaakt. Sportieve fietsen die ideaal zijn voor lange, recreatieve ritten of juist voor woon-werkverkeer. Bekende modellen zijn de Gazelle Chamonix en de Gazelle CityZen. Ook vindt u een boel stadsfietsen terug als variant met derailleurversnelling en een wat sportievere zit, zoals de Gazelle Chamonix en de Gazelle Orange.

Gazelle Cabby

Gazelle heeft ook een handige bakfiets in de collectie, de Gazelle Cabby. Deze moderne bakfiets heeft een inklapbare bak, zodat de fiets niet al te veel extra ruimte inneemt als u hem stalt. Daarnaast is deze bakfiets voorzien van 7 versnellingen, een stabiele standaard, veiligheidsgordels en handremmen. Kortom: alles om een rit met kinderen en bagage zo gemakkelijk en veilig mogelijk te maken!