Cortina

AK8A6929 UTILITY CORTINA 2015-2

Fietsen is fashion! Dit is niet voor niets de slogan van het Nederlandse fietsmerk Cortina: alle fietsen die zij ontwikkelen hebben een uniek uiterlijk, een opvallend design en gaan jaren mee. Zodat u altijd en overal de show kunt stelen op uw Cortina fiets. Het merk Cortina richt zich op de jeugdige en modebewuste fietser en valt onder te verdelen in verschillende lijnen:

  • Cortina Originals: lekker eigenzinnige retro fietsen
  • Cortina Utility: moderne en hippe transportfietsen
  • Cortina Metropole: stoere urban fietsen
  • Cortina Ecomo: elektrische fietsen van Cortina

Cortina Originals

De fietsen uit de Cortina Originals lijn hebben een klassiek uiterlijk met een moderne twist. Deze retromodellen hebben slanke frames, verchroomde onderdelen en een sierlijk logo. Bekende modellen uit deze Originals-serie zijn de Cortina Olev, de Cortina Soul en de Cortina Chrono.

Cortina Utility

Bent u op zoek naar een transportfiets? En wilt u graag op een hippe fiets rondrijden? Dan bent u bij de Cortina Utility-lijn aan het goede adres. De transportfietsen van Cortina zijn stoer, robuust, fraai afgewerkt en ook nog eens super stijlvol. Ieder seizoen worden deze modellen volgens de laatste modetrends vormgegeven. De bekendste modellen? De Cortina U4 Transport, de Cortina U5 Transport en de Cortina Roots Transport (deze is ook perfect als moederfiets!)

Cortina Metropole

Voor fietsers die het liever iets moderner en strakker hebben is de Cortina Metropole-lijn ontwikkeld. Deze fietsen zijn stuk voor stuk ideaal voor in de stad: strak, snel en uitgerust met de nieuwste snufjes. Perfect voor woon-werkverkeer of gewoon als u van hard fietsen houdt! In deze Cortina Metropole-lijn vinden we modellen terug zoals de Cortina Blau, de Cortina Speed en de Cortina M1.

Cortina Ecomo: elektrische fietsen van Cortina

Cortina heeft ook diverse elektrische fietsen in het assortiment. Dat betekent dus fashion op een e-bike! Zoals u kunt verwachten zien de elektrische Ecomo fietsen er van top tot teen prachtig uit. De Cortina Ecomo fietsen zijn voorzien van een voorwielmotor (Ecomo) of een middenmotor (Shimano STePS).

Ecomo voorwielmotor

De Cortina Ecomo fietsen met Ecomo voorwielmotor zijn echte elektrische stadsfietsen: de motor en de accu maken deze fietsen ideaal voor dagelijks gebruik in de stad. Door middel van de accukeuze kunt u (tegen bijbetaling) kiezen voor een grotere actieradius.

Shimano STePS middenmotor

De Cortina Ecomo fietsen met een Shimano STePS middenmotor zijn dankzij de krachtige motor erg geschikt voor langere afstanden. Wilt u lekker op de fiets naar het werk, maar is het op een gewone fiets net iets te ver? Dan wordt het met een Cortina Ecomo Metropole e-bike een fluitje van een cent!