Batavus

20150625-STRAND-189.3

Samen uit. Samen thuis. Met de fietsen van het Nederlandse merk Batavus fietst u altijd veilig en met plezier. Het merk Batavus bestaat inmiddels al meer dan 100 jaar en die ruime ervaring vinden we duidelijk terug in de fietsen die dit merk maakt. De fietsen van Batavus staan voor kwaliteit, herkenning en comfort. En dit alles natuurlijk in een hip en stijlvol jasje! Batavus heeft diverse fietsen in het assortiment: van e-bike tot kinderfiets. Zo vindt u voor elke gelegenheid wel een Batavus die bij u past.

Batavus elektrische fietsen

De elektrische fietsen collectie van Batavus is heel divers. Zo vindt u comfortabele en luxe uitgeruste elektrische toerfietsen: ideaal voor lange, recreatieve ritten door verschillende landschappen. Een voorbeeld hiervan is de Batavus Stream, de Batavus Milano E-go of de Batavus Mont Blanc Easy. Daarnaast heeft Batavus ook verschillende elektrische stadsfietsen in het assortiment, zoals de Batavus Monaco E-go of de Batavus Genova E-go. U vindt er zelfs een elektrische transportfiets terug, de Batavus CNCTD E-go. Kortom: de elektrische fietsen zijn van alle markten thuis.

Batavus stadsfietsen

Batavus heeft een uitgebreid assortiment aan stadsfietsen. Hippe, stoere, luxe, praktische en ook sportieve stadsfietsen voor dames en heren, in alle prijsklassen. Kiest u voor een transportfiets of juist een omafiets? Kiest u voor 3 versnellingen, of toch liever 7? Wilt u een comfortabel verende fiets of juist liever een basic uitgeruste fiets zonder poespas? Wat u ook zoekt, binnen de collectie van Batavus gaat u het ongetwijfeld vinden. De populairste modellen binnen de stadsfiets-collectie van Batavus zijn:

  • Batavus CNCTD (transportfiets)
  • Batavus Dinsdag (sportieve stadsfiets)
  • Batavus Old Dutch (omafiets)
  • Batavus Diva (transportfiets)
  • Batavus Mambo (luxe stadsfiets)

Batavus toerfietsen

De toerfietsen van Batavus zijn ideaal voor lange ritten in het zadel door diverse landschappen. Deze fietsen zijn voorzien van een derailleurversnelling. Deze sportievere toerfietsen worden ook wel hybride fietsen genoemd. Licht van gewicht en voorzien van flink wat versnellingen, zodat u ieder terrein met gemak weet te bedwingen. Zo kunt u met de Batavus Tourmalet of de Batavus Ventoux zonder moeite die steile heuvel op komen. Naast deze modellen vindt u binnen de collectie van Batavus ook de Batavus Zonar en de Batavus Fuze terug.

Batavus kinderfietsen

De kinderfietsen van Batavus zijn veilig, praktisch en stijlvol. U vindt bij Batavus kinderfietsen voor jongens en voor meisjes. Van stoere mini MTB tot transportfiets voor middelbare scholieren: de keuze is zeer ruim. Voor de allerkleinsten (12 inch kinderfietsen) tot pubers (26 inch kinderfietsen).