Fietsaccessoires

AK8A7424 UTILITY CORTINA 2015

Een fiets alleen is natuurlijk een fantastisch vervoermiddel, maar met de juiste accessoires stemt u uw fiets helemaal af op uw eigen smaak en wensen. Het aanbod in fietsaccessoires is tegenwoordig gigantisch: fietstassen, fietssloten, fietskarren… Hier vindt u de belangrijkste accessoires op een rij:

  • Fietstassen: neem gemakkelijk bagage mee onderweg
  • Fietssloten: voorkom diefstal en zet uw fiets veilig op slot
  • Fietskarren: gezellig onderweg met uw kind of huisdier
  • Fietskratten en -manden: neem uw bagage mee in stijl, voorop of achterop
  • Kinderzitjes: veilig en gezellig samen fietsen
  • Fietsverlichting: val op, ook in het donker!
  • Fietskleding: zeker voor de sportieve rijder een must (helm, broek, shirt of (hand)schoenen)

Handig en veilig

De juiste accessoires maken uw fietsrit niet alleen makkelijker of stijlvoller, maar ook veiliger. Zo kunt u met fietstassen gemakkelijk uw bagage meenemen. Zo hoeft u niet met die volle boodschappentas aan het stuur te fietsen. Maar het oog wil ook wat, daarom zijn fietstassen tegenwoordig in alle soorten en maten verkrijgbaar. Enkele fietstassen, dubbele fietstassen, stuur- of zadeltassen: er zit er altijd wel één voor u bij.

Hetzelfde geldt voor fietskratten en fietsmanden. Hiermee kunt u uw fiets een geheel eigen look geven, maar zorgt u er ook voor dat u veilig met beide handen aan het stuur kunt fietsen en dat u toch een boel bagage mee kunt nemen.

Een fietsaccessoire uitzoeken

Met al die verschillende producten is het lastig om het juiste accessoire te vinden. Veel fietsmerken hebben hun eigen lijn aan accessoires, met producten die perfect bij de fietsen van dat merk passen. Handig, want zo weet u zeker dat het product dat u heeft gekozen, past en mooi bij de fiets staat. Zo heeft het fietsmerk Cortina bijvoorbeeld een hele lijn aan accessoires uitgebracht, die geheel in stijl van Cortina zijn ontworpen: stijlvol en praktisch. Dat is fietsen met een beetje fashion! Maar ook van andere merken kunt u geschikte accessoires vinden die precies bij uw fiets passen.